Notícies

Trobada d'antics alumnes

Aquest dissabte va tenir lloc la segona trobada d'antics alumnes del col·legi on hi van assistir més de dues-centes persones. Es va començar amb una benvinguda al saló d'actes, la qual va ser seguida per una eucaristia. Posteriorment, hi havien preparades dinàmiques a diferents llocs del centre. Per finalitzar, es va fer un aperitiu on es va poder continuar recordant anècdotes i experiències. 
 
 
 
Llegir-ne més

Summer Camp Lestonnac 2018

Ja s’acosta l’estiu! Esteu preparats per gaudir d’aventures i experiències noves al Summer Camp Lestonnac? Si voleu un estiu diferent no espereu més i apunteu-vos-hi! El dia 24 de maig a les 17:15 es farà una reunió per resoldre totes les qüestions. Ja us avancem  que es podran fer activitats com scaperoom, esports aqüàtics, jumpland, jocs en anglès, nit d’acampada al propi col·legi i moltes sorpreses més. 

 

Read more

Mostra de teatre jove

Aquest any la Mostra de Teatre Jove es va inaugurar al Teatre Tarragona amb l'obra representada de manera magnífica pels nostres alumnes de 1r de Batxillerat. Què passa quan no hi ha obra? Doncs grans dosis de riure i molta capacitat artística dalt de l'escenari. "Sis autors en cerca d'uns personatges" de Mireia Arbós. Aquesta va ser l'obra triada d'aquest any. El resultat va ser excel.lent.

Read more

Celebració de la festa de Santa Joana

El dia 15 de maig es va celebrar la festa de la nostra fundadora, Santa Joana de Lestonnac. Durant tot el dia el col·legi sencer va participar de diferents actes, com ara jocs, acticvitats culturals, gincanes, exposicions, etc. El dia va començar amb una eucaristia i va continuar amb les diferents activitats esmentades. Va ser un dia molt especial i bonic per a tothom.

Read more

2a Trobada Familiar d'Interioritat

Dissabte va tenir lloc la 2a Trobada Familiar d'Interioritat al col·legi. A la trobada es va poder participar de tallers de risoteràpia, ioga, manualitats sensitives, sessió d'interioritat, mandales humans, capoeira, etc. Posteriorment es va fer un vermut. Va ser un dia agradable i ple d'experiències.

 

 

Read more

Quadres d'alimentació saludable

Com a acció del projecte d'Escola Verda tots els cursos del col·legi han realitzat obres d'alimentació saludable per a la decoració del nostre menjador. El resultat és espectacular. Els quadres segueixen la temàtica de la fruita i a cada un d'ells es representen de diferents. Podeu veure una mostra en les següents fotografies.

 

Read more